Лого Фаворит

Доставка на закупени стоки

Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви е в рамките на 2 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.


Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Pijamite.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите, и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.


Pijamite.com работи с куриерска фирми "Еконт Експрес", “Лео Експрес”, “Speedy” и предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.


Доставка се заплаща допълнително от клиента според тарифите на куриерските фирми и не е включена в крайнта сума на поръчката. Цената зависи от вида, големината и теглото на поръчаните стоки, както и от условията на доставка (офис-офис/офис-врата). Разноските по доставка на един продукт до офис, варира от 4 лв до 10 лв, в зависимост от теглото, както и наложения платеж (стойността на поръчката/стоката). Доставка до адрес се оскъпява допълнително, като тя зависи освен от обстоятелствата посочени по-горе, така и от това, дали в съответното населено място има офис и дали клиентът желае допълнителна услуга като "приоритетен час" за разнос и др.


При поръчка в Pijamite.com, над 100 лв. се възползвате от безплатна доставка.

Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на извършеното от него заявление за покупка на стоки в срок от 24 часа от уведомяването за такова искане на наш сътрудник онлайн или по телефон.

Споделете

Контакти

Вестера ЕООД ул. „Йосиф Соколски“ 17А 5300 Габрово тел: 0893 565 657 тел: 0898 611 594 magazinpijamite.com